3D Tekenen


Het is misschien niet het eerste waaraan je denkt bij het verkopen van een product of dienst, maar 3D-tekeningen kunnen een waardevolle aanvulling zijn op je promotiecampagne. Zeker bij producten of diensten die online worden aangeboden, kunnen 3D-tekeningen doorslaggevend zijn voor de aankoopbeslissing. Een 3D-tekening geeft een duidelijker beeld van hoe het product er in werkelijkheid uitziet.

3D-tekeningen voor vastgoed en productverkoop

Een goed voorbeeld zijn de 3D-plattegronden die vaak worden gebruikt bij de verkoop of verhuur van (vakantie)huizen. Hierdoor kan de consument zich beter voorstellen hoe de ruimte er in het echt uitziet. Een 3D-plattegrond kun je ook gebruiken om een ruimte die je moet inrichten eerst op de computer in te tekenen. Op die manier krijg je een goed beeld van wat wel en niet goed past, voordat je allerlei zaken gaat aanschaffen. Ook voor het uitlichten van producten werkt het goed om 3D-tekeningen te gebruiken. In de verkoopfase kan de klant zich online een goed beeld vormen van zijn/haar gewenste product. Zit je nog in de conceptuele ontwikkelfase van een nieuw product, dan kunnen 3D-tekeningen helpen bij de vormgeving en totstandkoming van je product.

Aantrekkelijk en flexibel

Brandmerk Reclame heeft veel ervaring met 3D-projecten. We adviseren je graag over hoe je 3D kunt inzetten om meer verkoop of boekingen te realiseren, en ondersteunen bij de uitvoering. We zijn flexibel in te zetten voor welke 3D-ontwerpen dan ook en hanteren aantrekkelijke prijzen. Al onze ontwerpen zijn realtime aan te passen.

Wil je meer weten? Dan staan we uiteraard voor je klaar. Laat je gegevens achter en beslis na een gesprek of Brandmerk Reclame iets voor je kan betekenen.