Website laten maken


Bijna geen enkele ondernemer kan tegenwoordig nog zonder website. Het aantal online verkopen, reserveringen en informatie-aanvragen groeit nog altijd gestaag. Wie zijn spullen niet vanaf de bank bestelt, zoekt vaak alsnog vooraf op internet naar informatie over producten en leveranciers, en naar ervaringen van andere klanten. Een website voor je bedrijf, product of dienst is onmisbaar geworden.

Customer experience

Wil je een consument verleiden tot een aankoop, dan zal je website er op en top uit moeten zien. Niet alleen moet deze aantrekkelijk zijn opgemaakt volgens de eigen huisstijl, ook de informatievoorziening moet logisch en duidelijk in elkaar steken. Een consument moet meteen kunnen vinden waar hij of zij naar zoekt. Daarnaast moet je website goed te bekijken zijn op zowel desktop/laptop, mobiel en tablet. Als een van genoemde punten niet goed in orde is, dan haken bezoekers al snel af.

Positieve ervaring

Bij Brandmerk Reclame denken we vanuit de beleving van de bezoeker. We maken aantrekkelijk vormgegeven en transparante websites, die de bezoeker een positieve ervaring geven en een duwtje richting aankoop. Een website mag dan wel een investering zijn, maar uiteindelijk zul je er een groter publiek mee bereiken, en daarmee ook een hoger rendement. Of je nu gaat voor omzet, bekendheid of de verspreiding van informatie.

Wil je meer weten? Dan staan we uiteraard voor je klaar. Laat je gegevens achter en beslis na een gesprek of Brandmerk Reclame iets voor je kan betekenen.